Akadálymentes

Hírek

2014. december 13. | szombat

Siófoki Napilap - Kalanderdő épül a Deseda tó környékén

Kalanderdő néven erdei szabadidőpark épül a Somogy megyei Deseda tó környékén közel 130 millió forint támogatásból a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. nagyszabású ökoturisztikai fejlesztéseként - erről a "Természet és ember" című szakmai konferencián számoltak be csütörtökön, Kardosfán.

 Bővebben
2014. december 12. | péntek

Kaposvár Most - Kalanderdő épül a Deseda tó környékén

Kalanderdő néven erdei szabadidőpark épül a Deseda tó környékén közel 130 millió forint támogatásból a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. nagyszabású ökoturisztikai fejlesztéseként.

 Bővebben
2014. december 12. | péntek

Sonline - Kalanderdő, guruló tanösvény a Desedán

Négy tanösvény, sok információs tábla, a látás mellett a hallást és tapintást próbára tevő állomások – a desedai arborétumban és környékén már megindult kivitelezés, így a jövő évi túraszezon kezdetére új attrakciók sora fogja várni az érdeklődőket.

 Bővebben
2014. december 11. | csütörtök

Kapos Pont - Az ökoturizmusra koncentrálna Kaposvár

Ezt erősítik a közelmúlt és a közeljövő desedai fejlesztései is, ráadásul egyre többen fedezik fel az ország minden részéről a tó nem mindennapi adottságait.

 Bővebben
2014. július 24. | csütörtök

KaposExtra - Kalanderdő épül a Desedán

Természetközeli turisztikai fejlesztések kezdődnek a tavat övező parkerdőben. A SEFAG Zrt. kezelésében lévő területen uniós forrásból szabadtéri játékok, tanösvények és kalandra csábító játszóelemek is épülnek.

 Bővebben