Akadálymentes

Hírek

2015. március 25. | szerda

Prae - Kalanderdő a Deseda-tónál

Tanösvényeket, erdei tantermet, játszótereket, tornapályát, madármegfigyelőt építettek európai uniós forrásból a Kaposvárhoz közeli Deseda-tavat övező arborétumban és parkerdőben - tájékoztatta a Somogy megyében 80 ezer hektárnyi állami tulajdonú földért, a megye erődterületeinek mintegy feléért felelős SEFAG Zrt. az MTI-t.

 Bővebben
2015. március 25. | szerda

Metropol - Kalanderdő a Deseda-tónál

Tanösvényeket, erdei tantermet, játszótereket, tornapályát, madármegfigyelőt építettek európai uniós forrásból a Kaposvárhoz közeli Deseda-tavat övező arborétumban és parkerdőben.

 Bővebben
2015. március 24. | kedd

Természetközeli élmények a Deseda környékén - átadták a Kalanderdőt

Befejeződtek a turisztikai fejlesztések a Kaposvárhoz közeli Deseda-tavat övező arborétumban és parkerdőben, így hamarosan mindenki bejárhatja a „Kalanderdő”-t. A SEFAG Zrt. kezelésében lévő területen európai uniós forrásból alakítottak ki tanösvényeket, erdei tantermet, építettek kalandra csábító játszótereket, madármegfigyelőt és helyeztek el tájművészeti alkotásokat.

 Bővebben
2014. december 16. | kedd

Országos Erdészeti Egyesület - Természet és ember

A „Természet és ember” című szakmai konferencián a Kaposvár környéki ökoturisztikai fejlesztésekhez és potenciális idegenforgalmi lehetőségekhez kapcsolódó előadásokat hallgathattak meg az érdeklődők a Hotel Kardosfában.

 Bővebben
2014. december 14. | vasárnap

MTV - Kalanderdő épül a Deseda tó környékén

Erdei szabadidőpark létesül közel 130 millió forint támogatásból a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. nagyszabású ökoturisztikai fejlesztéseként. Erről a "Természet és ember" című szakmai konferencián számoltak be csütörtökön a társaság turisztikai szakemberei Kardosfán.

 Bővebben