Akadálymentes

Hírek

2017. október 05. | csütörtök

Kaposvármost - Felavatták a Deseda Kalanderdő Erdei kalandsétányát

Felavatták a Deseda Kalanderdő Erdei kalandsétányát, a lombkoronaszintben lévő különleges tanösvényt szerdán. A kaposfüredi oldalon az arborétum bejáratától nem messze található a létesítmény, amelyet rögtön birtokba is vettek a kilátogató gyerekek.

 Bővebben
2017. október 05. | csütörtök

Erdeiprogramok - Kalandsétány a lombok között

Lombkoronaszinti kalandsétányt adtak át a Kaposvár melletti Deseda-tónál. A somogyi állami erdőket gondozó Sefag parkerdője Kalanderdő néven kínál természetközeli élményeket a látogatóknak. Ezek tárháza bővült most egy újabb elemmel.

 Bővebben
2015. március 25. | szerda

Kapos Pont - Földön, vízen, levegőben

Ez a jelmondata a desedai Kalanderdőnek. Az ökoturisztikai újdonság egyebek mellett madárlesekkel, lombkoronás tanteremmel, tanösvényekkel és információs pontokkal várja a látogatókat.

 Bővebben
2015. március 25. | szerda

Híradó - Kalanderdőt alakítottak ki a Deseda-tónál

Tanösvényeket, erdei tantermet, játszótereket, tornapályát, madármegfigyelőt építettek európai uniós forrásból a Kaposvárhoz közeli Deseda-tavat övező arborétumban és parkerdőben - tájékoztatta a Somogy megyében 80 ezer hektárnyi állami tulajdonú földért, a megye erődterületeinek mintegy feléért felelős SEFAG Zrt. az MTI-t.

 Bővebben
2015. március 25. | szerda

Népszava Online - Remek szórakozás! Kalanderdő nyílt a Deseda-tónál

Tanösvényeket, erdei tantermet, játszótereket, tornapályát, madármegfigyelőt építettek európai uniós forrásból a Kaposvárhoz közeli Deseda-tavat övező arborétumban és parkerdőben - közölte a Somogy megyében 80 ezer hektárnyi állami tulajdonú földért, a megye erődterületeinek mintegy feléért felelős SEFAG Zrt.

 Bővebben